Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Gambar

Opstelling Nederlands Elftal Wk 1988


Nos

Result Nederland was een van de acht deelnemende landen die mee deed aan het Europees kampioenschap voetbal 1988 in West-Duitsland Nederland was bijna niet van de. Result Zaterdag 25 juni 1988 - EK eindronde FINALE Opstellingen Sovjet-Unie - Nederland 0 - 2. Result 25 juni 1988 1530 uur. Result De selectie met rugnummers van het Nederlands elftal dat meedeed aan het EK 1988 in West-Duitsland Tussen haakjes de club waar de spelers toen voor. Result De finale van het Europees kampioenschap voetbal 1988 werd gehouden op 25 juni 1988 in het Olympiastadion in München..


Dit is de opstelling van Oranje tegen Frankrijk. Olij Noppert Van de Ven De Vrij Bergwijn Wieffer Stengs Blind Malen Brobbey Maatsen Frimpong. Het Nederlands elftal speelt om 2045 uur in de Johan Cruijff Arena tegen Frankrijk Om 2000 uur begint de voorbeschouwing op NOSnl. Nederland Frankrijk 1 - 2 Gewonnen 11x Verloren 13x Gelijkspel 4x Opstelling Dit is de opstelling van Frankrijk Nederland van 24 March. Het Nederlands elftal treedt vrijdagavond in het EK-kwalificatieduel met Frankrijk aan als grote underdog Door een waslijst aan blessures én de..


Woensdagavond neemt het Nederlands elftal het in de Final Four van de Nations League op tegen Kroatië. Ronald Koeman heeft de opstelling van het Nederlands elftal tegen Kroatië bekendgemaakt. Nederland Kroatie 2 - 4 Gewonnen 1x Verloren 1x Gelijkspel 0x Opstelling. Timber vervangt De Ligt geen plek voor Wijnaldum. Het Nederlands elftal speelt woensdagavond in de halve finale van..


Result De opstelling voor Frankrijk - Nederland Mee met Oranje EK 2024 24 maart 2023 0853. Result Opstellingen van de Uefa Ek Kwalificatiewedstrijd Frankrijk - Nederland van 13 oktober 2023 op ESPN NL. Het Nederlands elftal hoopt vrijdagavond een goed resultaat neer te zetten in de. Doelpunt Penalty Eigen Doelpunt Doelpunt tegen. Result Vrijdag staat Nederland opnieuw met een gehavend team op het veld tegen Frankrijk..



Nos

Komentar